Cumartesi

ÇEŞİTLİ DİLLERDE AŞK

Seni seviyorum demek tüm dillerde çok şiirsel ve güzel.Kimi dillerde söylenişi zor olsa da...İşte çeşitli dillerde
"Seni Seviyorum"

Arnavutça-Te dashuroj
Birmanca-Chit pa de
Çekçe-Miluji te
Endonezyaca-Saya cinta kamu
Estonyaca-Mina armastan sind
Farsça-Asheghetam
Filipince-İniibig kita
Fince-Mina rakastan sinua
Fransızca-Je t aime
Grönlandca-Asavakit
Havaii-Aloha la Au Oe
İbranice-Ani ohev otach
İngilizce-I love you
İrlandaca-Taim i ngra leat
İspanyolca-Te amo
İtalyanca-Ti amo
İzlandaca-Eg elska thig
Japonca-Ore wa omae ga suki da
Katalanca-T estim molt
Korece-Tangshin-i cho-a-yo
Korsikaca-Ti tengu cara
Letonca-Es milu tevi
Litvanyaca-Tave myliu

UZAKLARA ÇOK UZAKLARA


Kalk git diyorum içimden kendime,kalk git uzağa...Kulağındaki müzik bitene kadar yürü.Ağladığın kadar koş...Aya dokunana kadar yürü uzaklaş...Düştüğün yer yakınlarına uzak olsun.

HAYATIN BİR TILSIMI OLMALI


Bir tılsımı olmalı hayatın,vazgeçilmez bir öfke gibi,zapdedilmeyen bir aşk aranışı gibi,kaptırıp kendini şiirler yazma gibi...Yaşantının özündedir bu tılsım...Sönen tılsımlar başka tılsımları da söndürmeye dönüktür.Yanan tılsımlar başka tılsımları da parlatmaya...Yüreğin inkarı ve ihmalı yok;Aksine yumuşacık,küçümsememsiz bir kabülü var yaşanılan acının.Bakmalı ki görmeli.Gördükçe kıpırdanmalı bir şeyler.O kıpırtılara yavaş yavaş izinler verilmeli belki,yeni keşiflere çıkılmalı içerilerde ve sonra da paylaşılmalı kocaman kocaman...

Cuma

BAHÇEM 2

Bunlar çiçeklerimin bazıları,çiçekler benim için ayrı bir tutku.Uyanınca ilk işim onlara bakmak olur.Hepsi öyle güzellerki sevmemek mümkünmü...

BAHÇEM

Nihayet uğraşmalarım sonuç verdi.Taşındığımdan beri,bahçemle uğraşıyordum.Resimlerini görünce bana hak vereceksiniz.Önceki ve sonraki halleriyle sizi bahçeme gezintiye çıkarıyorum.Umarım beğenirsiniz.
Frezyam  ilk kez çiçek açtı. Şu güzelliğe bakar mısınız. Bahçemde yapacak daha çok işim var ama bu haliyle bile çok güzel oldu.

Cumartesi

SANA İNAT

Hayat her şeye rağmen çok güzel.Boş ver sevmeyenleri,sevmeyi bilmeyenleri,cesaretsiz yüreksizleri boş ver.Senin sevda korkaklarıyla işin olmaz ki,sana inat ben hala sevdamın arkasındayım.Ben hala aşığım aşka ve sana...Beni acıtarak,küstürerek,susarak,kaçarak vazgeçiremezsin aşktan.Başımı kaldırıp gökyüzüne baktım.Işıl ışıl mavilikle bana gülümserken,hadi diyordu hadi yeniden tutun kendine bak ileriye...İnadına,inadına gülümse diyordu.

*